Väx tillsammans med Atracco Auto i Kristianstad och bli vår nästa skadereparatör.

Arbetsbeskrivning

Är du skadereparatör och söker nya utmaningar – då kan vi på Atracco erbjuda ditt nästa steg i karriären! Atracco Auto, en del av Atracco Group, är i en fas där vi förstärker vårt team i Kristianstad och söker nu en skadereparatör.
Hos oss på Atracco värdesätter vi gemenskap, utveckling och engagerade medarbetare. Vi vill att du ska trivas och arbetar alltid för att bli bättre. Vi erbjuder en trygg anställning då vi är kollektivavtalsanslutna och satsar på utbildning och har en god arbetsmiljö. Verkstaden arbetar med alla märken som våra kunder kommer in med.

Vi erbjuder:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Gruppbonus
  • Utbildning
  • Moderna verktyg och utrustning
  • Personalrabatt på tjänster
  • Friskvårdsbidrag
  • Stora utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern

Din profil

Vi söker dig som är senior inom bilplåtslagning med minst fem års erfarenhet med kunskap av strukturskador. Om du har annan mekanisk kompetens eller erfarenhet ser vi detta som meriterande och kan potentiellt väga upp om du har färre år som skadereparatör. Vi ser gärna att du är en lagspelare som letar efter en arbetsplats som har ett riktigt härligt gäng att bli en del av. Du är självgående i arbetet men drar dig inte för att hjälpa kollegorna vid behov. Du är glad och bidrar till den redan goda stämningen som finns på verkstaden. Har du ambitioner att utvecklas vidare och utbilda dig ser vi bara positivt på detta då vi premierar utveckling och satsar på personalen långsiktigt. För att lyckas i tjänsten har du B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska.

Om företaget

Atracco Auto AB, ingår i Atracco Group AB som i sin tur ingår i LKQ Corporation som är en ledande leverantör av alternativa och special detaljer för att reparera och förbättra bilar och andra fordon. LKQ har verksamhet i Nordamerika, Europa och Taiwan. I koncernen ingår Atracco Auto som bedriver bilskadeverkstäder, Atracco AB som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen samt Recopart AB och Mätorit AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 650 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Kristianstad, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Din ansökan

Skicka din ansökan till info@billack.nu, senast 30/4-22. Kontakta vår platschef Foudil Azouz på 044-211088 om du har några frågor om tjänsten. Vi intervjuar löpande för tjänsten, så skicka din ansökan till oss omgående.