Kristianstad

07:10 - 16:00

Sjöhemsvägen 2

Kristianstad

Husvagn och husbil

Husvagn och husbil

Kristiands billackering har en komplett verkstad för skadereparationer. Dessutom finns en egen billackering under samma tak. Vi kan laga alla förekommande krockskador på din husbil och vi har avtal med alla stora försäkringsbolag.

Sedan en tid tillbaka har vi en unik möjlighet att laga även djupa repor i karossens kulhamrade aluminiumplåtar. Läs mer om detta nedan eller ta direkt kontakt med våra verkmästare så berättar de mer.

Skadereparation av husbilar och husvagnar

Kristianstads billackering reparerar krockskador även på husbilar. Vid skada tar du kontakt med ditt försäkringsbolag och då kan du också begära att skadan skall repareras på Kristianstads billackering i Kristianstad. Vi har stor vana vid att återställa krockade husbilar både vad gäller fordon och bodel

Har du fått en buckla i aluminiumplåten på din husvagn eller husbil har vi möjlighet att laga skadan utan att byta hela sidan på bodelen. Vi använder HBC system, i Sverige representerat av Car-o-Liner. Systemet innebär att man gjuter av plåtens mönster och sedan applicerar gjutformen framför bucklan och med gjutformen som mall bygger upp ny yta. Därefter lackerar vi skadeområdet i vår professionella lackeringsavdelning.

Har du fått en skada på din husbil/ husvagn?

Boka tid hos oss Boka skadeservice